Positiv!

Det är väl inte bara negativt att folk är positiva och skriver saker de är nöjda med på facebook. Det enda är att det är tråkigt att läsa. Alla tycker väl att sitt eget djur är det bästa, osv... Skriv istället vad du har gjort med ditt djur, eller med dina vänner, eller något annat tokigt och roligt!


Fortsätt att låta kärleken blomstra!

Nu ska jag och Jockis iväg för att handla lite mat! Han klarade statistiktentan, grattis till honom! Nu kan han ifrågasätta statistik bäst han vill resten av livet. ;)

Never ending story...

Helvetes jävla förbannade uppsats... Självklart fick jag kompletteringar så jag får skriva om en massa...

JAG BLIR SÅ LESS!!!

Facebook

Facebook är ju ett djävulens påhitt. Läste en artikel för ett tag sen att facebook kan göra oss deprimerande efterom att man läser hur bra alla har det och sen kanske man inte tycker att man själv har det lika bra. Ibland blir jag så less när jag läser på facebook hur bra vissa har det och att allt de har är det bästa någonsin. Jaja, jag har det också bra men behöver inte skriva det varje dag på facebook. Skriv nåt intressant istället! Dela med dig av något som intresserar andra, inte bara för att skryta för det blir så tråkigt i längden. Klart att alla får visa upp och uttrycka sig om vad de vill, men tänk efter före. Vill folk höra och bryr sig folk om att jag har världens bästa vänner, hästar, osv? Jag tror inte det!

Nog om det, nu ska jag fortsätta att plugga!

Värsta 20 min i mitt liv

Nä, så allvarligt var det kanske inte, men hemskt var det att ha muntlig tentamen i spanska... Men jag fick godkänt så nu är det bara kvar en skriftlig tentamen i spanska imorgon och opponering på uppsatsen på måndag!

Snart slut!!!


Paddy tittar över halsen på "min" häst Janessa i Texas :)

Såhär ser det ut när jag uppenbarligen går...

dsc00878 (MMS)

Såhär ser det ut när jag uppenbarligen går upp för tidigt.


Ingen rubrik

Luften gick ur mig, har inte fått mycket gjort denna eftermiddag... Jag ska nog gå och laga middag nu sen sätta mig och skriva ner en massa spanskaord som jag behöver kunna på torsdag och lördag för den delen.


Breakfast burrito, mums så gott! Men idag blir det renskav i pitabröd med massa grönsaker..

Uppsatsen är så gott som klar!

Min uppsats är "KLAR" nu!!! :) 13 415 ord lång!

(Men Jenny om du tycker min uppsats är lång så finns det dem som skrivit över 20 000 ord på sin c-uppsats här...)

Nu ska jag till skolan och lämna in mina betyg från USA. Jag fick den sista syllabusen som jag har saknat idag. Jippi! Det går bra nu! Sen ska jag börja plugga spanska. På torsdag talar jag flytande spanska? Eller?


Alla lärare på Texas Tech är så gulliga, nu när jag har mailat de om syllabusarna så har de skrivit tillbaka att de saknar mig och tycker att jag ska komma tillbaka! Det hade ju varit helt underbart, jag saknar människorna, hästarna och värmen!

Tjat lönar sig!

Det lönar sig inte alltid att tjata, men med lite lagom avvägt tjat så går det bra! Fick de sista svaren jag behöver till min c-uppsats och jag saknar bara en syllabus nu för att få tillgodoräkna mig mina betyg från USA!


Snart blir det pestolax med quinoa och wokade grönsaker till middag. Detta är dock en wok från Texas Tech :P

Uppsats uppdatering

Idag är uppsatsen 12 754 ord lång. SNART KLAR är den också!!! Bara lite finslip nu sen är den klar!!! :)

Tack för hjälpen!

Men jag är osäker om "Hola" räcker på torsdag för att få godkänt :P

Jag är i alla fall jätte trött nu och vill bara gå och lägga mig i sängen med mina katter... Men det tycker uppenbarligen inte de 6 grabbarna (och ja, de får heta grabbar idag) som sitter och spelar Fifa... Jätte töntigt att sitta och spela ett fotbollsspel på xboxen hela kvällen...

Jag fick godkänt på vetenskapstentan i alla fall!!! CHECK, YES!!! :) Hade 41 och 40 var VG men jag fick G på grund av planeringsrapporten som vi skrev förra våren i den här kursen... Jätte orättvist, men så är det! Jag är glad bara jag slipper ha den äckliga tentan hängande över mig. :)

Imorgon skriver jag klart min uppsats! Pepp, pepp!!! (Eller? Planera kan man ju alltid. Så kanske jag är klar med den på måndag...)


Ven förra året, 27 juli

Kvar att göra

Steg 1: Skriva Vetenskaplig Teori och Metod 2:s hemtenta - Check

Steg 2: Skriva omtentan i Redovisningsteori och Speciella Redovisningsproblem - Check

Steg 3a: Göra muntlig tentamen i Spanska för nybörjare 1 - På torsdag

Steg 3b: Göra skriftlig tentamen i Spanska för nybörjare 1 - Nästa lördag, den 28 maj

Steg 4a: Lämna in min C-uppsats - På torsdag

Steg 4b: Göra opponering och medopponering på resterande i vår grupp för c-uppsatsen - Nästa helg

Steg 5: Redovisa c-uppsatsen och opponera - Måndag 30 maj


Dagens fråga är: Hur ska jag hinna lära mig spanska till på torsdag???


Världens finaste ponny, Tanja!

Uppsats uppdatering

Idag är uppsatsen 10 815 ord lång, alltså 66 ord kortare än igår. Så går det när man reviderar och ändrar.

Detta gossedjur bor i en byrålåda och när ...

dsc00875 (MMS)

Detta gossedjur bor i en byrålåda och när Ingolf vill leka så går han och öppnar lådan och hämtar den! Söt Ingolf!


Uppsats uppdatering

Idag är uppsatsen 10 881 ord lång.

Kämpa

Tack Jenny :) Jag kämpar... Snart är allt över!

Jag är så less på denna uppsats nu... Jag skriver och läser och skriver och läser...och läser och skriver... Och så måste jag hitta vetenskapliga artiklar till min uppsats.............. Något som är ännu tråkigare än att skriva uppsats är att läsa vetenskapliga artiklar... Men jag måste!..


Fina Ingolf

Skitgubbe

Har ni någonsin spelat det kortspelet? Jag tror en viss person skulle vara bra på det! Jag tror även att det spelet kallas vändtia i Norrbotten.

Jag sitter och reviderar min uppsats och vilka jävla skitsaker som påpekas... Tex att jag ska skriva "jag" i uppsatsen, fast jag valt att inte skriva "jag" i uppsatsen. Det låter mer professionellt om man inte använder "jag"... Och massa andra små skitsaker... Är det min uppsats eller? Tack för konstruktiv kritik men jag formulerar gärna mina meningar själv...

Jag tror min hjärna exploderar snart... Tentan kändes väl i alla fall nästan bra, det finns ett svagt hopp att jag klarar den! :)


Våra grillmasters i lördags! Köttet blev otroligt gott fastän det var köpt på Willys med billigaste marinaden (som hade en obehaglig färg)

Livet leker

1. Någon av katterna hade spytt i sängen = bara stiga upp och byta allt... 1,5 h innan väckaren skulle ringa...
2. Spiller ut halva tekoppen...
3. Gandhi kissar utanför kattlådan = bara rengöra allt...
4. Punka på cykeln... SUCK!

Allt detta hann hända innan jag ens tog mig iväg till skolan...

Väl på skolan händer detta:
5. Totalsågad på seminariet om c-uppsatsen... Jag som lagt ner så mycket tid och tyckte att det verkligen börjar se bra ut, men icke det. ALLT är i princip fel. Fel, fel, fel, fel, fel...
6. Har inget hopp om omtentan imorgon...

Jag vill lägga mig ner och gråta.....inte tentaplugga.....

Söndagsplugg...

Häll-vete i en säck vad jag inte tycker om vetenskap! Fan-tastiskt vad tråkigt det är med vetenskapliga metoder. Jag har panik-ångest-stress över uppsastsen som ska lämnas in om 25 h och 19 min... Det är bara att fortsätta... :(


Gandhi mår skönt i solen (typiskt Gandhi)


Ingolf spanar från balkongräcket

Detta är två av bilderna jag tog för någon dag sedan.

Lördag

Jag är uppe och ska skriva på min uppsats. Den börjar arta sig mer och mer. Nu ligger den på 8 987 ord. Lite ska tas bort och lite ska skrivas om och lite ska skrivas till.

Har inte tid att lägga upp bilderna jag tog på världens sötaste katter i förrgår... Så ni får istället en bild från arkivet!


Paloduro Canyon, Texas, 2010


Besök?

Det ringde på dörren idag så jag gick för att öppna. Men som tur var kollade jag i titthålet först! För på andra sidan dörren stod...tre clowner! Överraskad vågade jag inte öppna dörren, så jag gick in i vardagsrummet där killarna (6 st) satt och såg på hockey-VM och sa åt dem att det stod tre clowner utanför, så dem gick och öppnade nyfiket. Clownerna mumlade något på hebreiska (eller nåt annat konstigt språk?) sen gick dem, konstigt... Mycket konstigt. Säkert någon herrförening.

Det var dagens mest intressanta händelse! Eller förresten, vi har inhandlat ca 4 kg fläskfilé, 2 kg potatissallad, 0,5 kg beasås och massa massa mer till vår "lagfest" imorgon! Coolt det känns att säga att vi ska ha lagfest (yukigassenlagfest), haha!

Nu ska jag fortsätta skriva på min c-uppsats så jag har tid att dricka lite vin imorgon! Ha en fortsatt trevlig fredag alla!

Uppsats uppdatering

Idag ligger min uppsats på 7 464 ord. Det artar sig! :)

Word

Hittills har jag skrivit 5 919 ord på min c-uppsats. Och mycket är kvar!

Tut tut!

Det är bara att tuta och köra, tänk om dygnet kunde vara lite längre bara! Har fått tag i båda två som jag ska intervjua, men de hade inte tid idag. Men imorgon så! :) Börjar få lite tidspress men det löser sig!

Sommarschema!

Idag kom schemat ut inför sommaren! Det ser bra ut, så jag hoppas inte på några större förändringar.


Nya tag

Livet går som en berg-och-dalbana... Igår hade jag inget hopp och idag känns allt mycket bättre och jag kan se ljuset i tunneln! Jag hittade en jätte bra uppsats nyss med massa bra källor som jag ska gå och kolla upp på biblioteket nu.

Måste bara släppa ut Gandhi en stund på balkongen annars kommer han väl gråta hela dagen. I snitt vill han ut ca 4 gånger om dagen, med start direkt vi vaknar. Men idag har han varit trött för han har än inte velat gå ut...


Min underbara, kräsna och tidskrävande vän Gandhi

Pallan!

Jag tar mig inte in på din blogg trots att jag har inloggningsnamn och lösen... :(

Seminarium 5

Sista seminariet idag innan paj-kastnings-seminariet den 17 maj. Nu är det bara att lägga i nästa växel och öka takten!


Jag laddade upp denna bild på ASVH:s sida igår. Se denna länk.

Bevis att jag varit på mjölkuddsberget om ...

dsc00863 (MMS)

Bevis att jag varit på mjölkuddsberget om än det inte blivit mkt spring.


Stress

Jag har så mycket stress inom mig... Det är så mycket som måste göras och det känns som att jag inte kan pressa in mer information i mitt huvud. Hade jag varit tvungen att vara i stallet eller göra annat "kroppsarbete" i 16 h i streck hade det inte varit några problem. Men att sitta och skriva och läsa i princip dygnet runt gör mig galen... :(

Jag vill ha det här gjort nu så jag får släppa allt ur mitt huvud...

Snygging i hagen igår.

dsc00859 (MMS)

Snygging i hagen igår.


1 månad kvar!

TILLS JAG OCH MAMMA ÅKER TILL KRETA!!! JIPPI!!! :)


Bild från Tulum i Mexico, 2010

C-uppsats

Sakta men säkert utvecklas min c-uppsats till en snart fullständig uppsats. Det är inte jätte roligt, men det har faktiskt blivit lite mer intressant nu när jag börjar komma igång! Bara den blir klar i tid är jag glad! :)


Blandning mellan häst och åsna som man kunde rida tur på i Grand Canyons naturreservat
(Det kom fram en man och sa att dom bets, men pyttsan det var ju som vilken häst som helst!)

Jaha

Det är tydligen publiceringskö på blogg.se på eftermiddagar och kvällar och därför kan det ta timmar för inlägg att publiceras... Sjukt irriterande!..

Apropå Yukigassen

När jag läser mina senaste inlägg så stämmer det inte alls att vi hade spelat klart Yukigassen efter det att vi kom hem från Japan. Nä, för vi fick möjligheten att åka till Vardö i Norge för tredje gången för att spela de Nordiska Mästerskapen, så den chansen tog vi tillvara på. Tillsammans med oss hem fick vi även en bronspokal! (Om än vi alla var väldigt sugna på guldet så blev det så att vi forlorade semifinalen, enda matchen vi förlorade under hela helgen och därmed fick vi aldrig chans att spela finalen... Surt men vi var ändå väldigt nöjda!)

Någon som vill se bilder från NORRA Norge?

VÅR

Har bytt header till en lite vårigare med körsbärsblommor som jag fotade i Tokyo i slutet av februari dock! :)


Steg 1

Min kandidatexamen närmar sig!

Steg 1: Klara Vetenskaplig Teori och Metod 2:s hemtenta (skrev den idag 13.00-20.00=är helt slut nu)

Steg 2: Klara omtentan i Redovisningsteori och Speciella Redovisningsproblem

Steg 3: Klara skriftlig och muntlig tentamen i Spanska för nybörjare 1

Steg 4: Lämna in min C-uppsats

Ett måste: KÄMPA

Behövligt efter det: FIRA!

Bonus: Resa till Kreta med Mamsen!

KÄMPA, KÄMPA, KÄMPA!!!


RSS 2.0