Examensprov

Igår genomgick Prinsen sitt examensprov innan betet; longeras med sadel. Han var så duktig men tyckte det var lite äckligt i trav, så det blir läxan till hösten.


Mer nostalgi-täcken

Idag fick min poa torka i min ponnys gamla tävlingstäcke i ull.

 


Mys på balkongen


Lycklig unghäst

Idag har Offe fått börja beta 30 min i beteshagen för om en och en halv vecka åker han på bete!


Duktig häst


Tävlingshäst


Westerntävling

Lite knasig som jag är så har jag och Dixie varit iväg på tävling idag. Har legat i hårdträning nu i hela två dagar. Har varit så tävlingssugen ett tag nu och sen även haft lite prestationsångest inför treårs nästa år, så då bestämde jag mig för att anmäla oss. Mitt mål var att ta oss runt banorna och få ut det bästa ur Dixie och det lyckades väl ganska bra.

Första klassen var totalt bananas, Dixie laddade järnet och tyckte det var dökul med reining. 55 poäng slutade vi på, inget bra resultat, men vi tog oss runt och gjorde alla rörelser rätt om än lite fort;) Slutade 7 av 11...

Andra klassen gick bättre, tränade mycket halter och avsaktningar på framridningen och desto mindre galopp. Hon spände sig men jag red mer som jag brukar på träning så hon slappnade av emellanåt. Gjorde två rena byten:) Rätt nöjd med att vi tog oss igenom det hela utan strul och det belönades med en förstaplacering! :)

Dixie kämpar på som få. Hon vill gärna hinna göra innan matte ens hunnit säga vad... Kan inte vara annat än nöjd med dagen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2151731/images/2012/pic_203226451.jpg" class="image">


Supergrej!

Kolla in denna alla som gillar att göra egna pommes!


Gammal bild

Men ack så söt Of Course Amor:) Jag är glad jag får äga en sån personlig individ. Finns ingen annan lik honom (förutom hans egen mamma kanske när jag tänker efter). På söndag ska jag iväg och se när Maybe hopptränas, kommer bli skoj! Såg henne i hagen igår också när vi körde förbi och hon såg ut att ha det bra. Men det blir skoj att hälsa på henne närmare:)


MF

Min häst har matte-fritt i helgen. Fixade klart alla höpåsar för helgen, fyllde spån, mm.


Fin bild

Skulle ta en bild när min häst showade i hagen igår; det här blev resultatet... Inte särskilt smickrande.


Seriöst världens tråkigaste bok...

Och den var jag tvungen att köpa för närmare 400 kr... Deprimerande...


Pluggmys

Mina underbara katter sover och har det gott. Matte pluggar järnet...


Pålsjöskog

Vi gick en promenad i skogen såhär på kvällskvisten. Riktigt mysig skog!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2151731/images/2012/pic_202289177.jpg" class="image">


Skitfredag!

Myser med mina katter för att det ska kännas lite bättre...


Guldstjärna i himlen till poan

Det är mycket på gång nu och många bollar i luften samtidigt. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med allt plugg osv... Men det är väl bara att börja i ena änden och sluta i den andra.

Igår var min häst duktigare än vanligt! Nästan så han gjorde baklängesvolter, på kommando! Tömkörde nämligen i skritt i repgrimma! Han har två vargtänder som ska bort till hösten så jag vill inte ha träns på honom. Så tömkörningen har legat på is rätt länge, sen dec-jan för att va exakt och då hade vi precis börjat med att ha longergjord på bara... Och sen att han skrittade runt lugnt i skritt när jag bad honom är ju bara ett megastort kors i taket, vanligtvis brukar inte hans ben röra sig så långsamt och så nära marken;)

Han fick ha på sig Tanjas gamla vinsttäcke från Ponnyallsvenskan div 2, 2001, medan jag mockade eftersom det regnat hela dagen...


Mys i Ikea-påse


Sjuk...

Har ont i halsen och huvudet, täppt i näsan och det bubblar i mitt vänstra öra ibland... Har mått bättre. Imorgon åker vi till Stockholm för födelsedagsfirande. Kul att jag och Ida satt ute i solen igår så nu ser jag ut som en kräfta... Hoppas det har hunnit lägga sig till på lördag...

Idag blir det en kort sväng på Väla, sedan till stallet och efter det hämta ut min bok och så får jag läsa ikväll så jag är förberedd inför TA imorgon.

image description
Ibland undrar jag om min unghäst kommer från en annan värld än andra unghästar...
Det är tur att han är söt i alla fall.
Han kommer dock att bli en stjärna till hösten när han får börja röra på sig och tänka mer!

Snart sommar:)


RSS 2.0