Bilderdagbok

Detta har börjat att bli en bilderdagbok. Men det kan väl vara trevligt det med. Varför inte liksom. En bild säger mer än 1000 ord? Hur som helst tycker jag det är roligt att fota oavsett om det är med iPhonen, digitalkameran eller systemkameran. Tycker det är kul att komponera fina bilder. Tänker ofta på det som vår fotolärare i Texas sa; "What you take is what you get". Här redigeras det inte en massa på bilderna eller klipps och ändras. Vad man tar med kameran är vad man får. Men visst kan man ju redigera och justera storlek mm om man inte fick den perfekta bilden man letade efter, men mottot är "What you take is what you get".
 
 

Lik sin mor?

Kan ni urskilja vem som är Maybe och vem som är Of Course Amor?

Mys i stallgången

Det är inte Prinsens favoritgrej i världen att stå i stallgången men han börjar bli riktigt duktig och kan stå still i alla fall 15 minuter. Men det finns ju också väldigt mycket som kan distrahera en liten hästpojke. Här har han fått nos på någonting utanför stallet, men jag kan inte ens komma ihåg vad det var; så det var säkert ingenting.
 
 
 
 

Massa nya bilder

Jag har massor av nya bilder på Lillprinsen men det blir så plåttrigt och tråkigt med en massa bilder på rad. Så jag delar väl upp det och visar lite åt gången. Här kommer i alla fall några bilder utifrån paddocken 12 oktober.
 
Tror detta var andra ridpasset med nya sadeln.
Man ser hur stigbyglarna liksom står ut från sadeln eftersom kåpan inte format sig än.
 
 
Det är ju svårt att inte tycka om denna glada lilla kille.

RSS 2.0