Det händer mycket här

Fast kanske inte lika mycket i bloggen! Det är så tråkigt att blogga när det 75% av gångerna inte alls fungerar!

Offe har både hunnit ha sadel igen samt vara ute och rejsat på åkrarna...


Inte var det väl jag?!

Säger min lilla vän Of Course Amor när han tippar skottkärran...


VÅR!

Nu senaste dagarna har träd och buskar börjat få knoppar och blommor:)

Prinsen fick sig ett vårbad förra lördagen också!


Igår var det nära...

...att min häst fick bli hamburgare... Han promenerade på mina nerver tills jag höll på att explodera... Först en galen promenad och sedan skulle jag (stressad) ta av honom benlindorna och han skulle bara hetsigt gå fram och tillbaka och skrapa med frambenen, för att det stod en häst utanför... Inte jätte lyckat med öppnade benlindor... Tur han inte är skvättis och rädd för saker runt i kring i alla fall.

Här kommer en bön: Snälla, gode Prinsen, kan du bara STÅ STILL nån jävla gång i stallgången?!?!

Sadel-tajm!

Idag har Of Course Amor haft sadel på sig för andra gången men för första gången med spänd sadelgjord! Han brydde sig inte särskilt mycket, det var mer intressant att titta ut på stallplan.


Nu är jag här igen

Nu blev jag ofokuserad igen, efter ca 30 minuters koncentration... Men nu är jag nästan klar! 2371 ord har jag nu skrivit och det enda jag inte kan bestämma mig för är om jag ska ha en sammanfattning i slutet av diskussionen eller inte... Någon där ute som vet?! Jag har i så fall bara 129 ord på mig och det är väldigt lite... Samt att jag ändå bara kommer upprepa det jag redan skrivit så det kanske är onödigt?!

Jaja, tar en liten paus och funderar över detta en stund innan jag bestämmer mig för det slutgiltiga formatet.


Så jävla gott detta var! (Förutom bönorna kanske...)
Blev helt nostalgisk när det gick att köpa "brisket in a bun" på Välas nya mattorg!
(Fast dom kallade det för "pulled pork"...)

25 minuter

Det är ungefär hur länge min hjärna orkar koncentrera sig fokuserat på en och samma uppgift... Så nu tar jag paus 10 minuter, gör mig en till kopp te och sen fortsätter igen. Jag är ändå ganska lugn med denna uppgiften, jag ska få ihop ett svar på inom 2500 ord och nu är jag uppe i 1957 ord, så det är inte många ord kvar men jag har mycket kvar att säga... :)


Inspiration!

Om jag är riktigt duktig...

...så är jag klar med hemtentan till lunch! (Fast det kanske blir en väldigt sen lunch idag?!) Det ska bli så himla skönt att bli klar med denna hemtenta! När jag är klar i eftermiddag så är jag sen ledig onsdag och torsdag, lyxigt värre!!! Dock har jag planerat in att praktisera en av dagarna, så jag kan vara ledig på måndag. Nu vill jag bara göra klart mina undersökningar och sen börja sammanställa resultaten...

Jaja, dags att ta tag i hemtentan igen... Jalla, jalla!


Ridsugen/inte ridsugen, det växlar snabbt när man umgås med denna unga herre.

Söndags-lyx

Igår så blev det bakad potatis med skagen, räkor, räksallad, sparris och sallad.


Mr Mys

Gandhi har bara myst runt idag men mest i sin nya bädd. Blev en favorit direkt!


SM 2005

Underbara ponny! Vi var absolut inte minst dåliga under Sm:et och därför knep förstaplatsen, utan vi var riktigt duktiga! Man börjar alltid på 70 poäng och får sedan plus och minus för olika saker. Att sluta på 70 eller mer är väldigt bra! Vi var alltså stratnummer 63 som slutade på 71, enda ekipage över 70 poäng. Min ponny var fantastisk! Men vi hade också tränat en hel sommar inför Sm:et!


Pluggsöndag...

Just nu har jag alldeles för tråkiga saker att göra för att verkligen göra det. Sitter och har suttit hela morgonen med min hemtenta som ska vara klar på tisdag... Har ca 1000 ord kvar att skriva, så det är ju lugnt... Men väldigt tråkigt!

Nu när jag egentligen ska sitta och tänka på vetenskapliga metoder, komplexiteten med det osv. så svävar jag iväg på helt andra saker. Till exempel så blev jag helt sjukt rid- och tävlingssugen! Hittade en massa tävlingsbilder på mig och Tanja (men också någon med Dixie och Marre) för någon dag sedan och har blivit så sjukt tävlingssugen nu.

Ett trevligt inslag var för någon dag sedan när jag läste senaste Ridsport och det stod att även hästar med grå papper kommer att få delta vid treårs-testet iår och förmodligen kommer det att fortsätta så. Det var ett positivt besked, för i så fall så har jag ju verkligen något att träna mot med Of Course Amor! Som förresten hade på sig sadel för första gången i förrgår och på torsdag så fyller han två år också!

På måndag så är det 8 veckor sen veterinären var ut och röntgade hans överben, så till veckan är det dags för återbesök. Hoppas, hoppas, peppar, peppar, ta i trä att hans överben är inaktiva nu! Dock tvivlar jag... :(

Lägger upp ett mobilinlägg med några bilder från då jag och Tanja red SM 2005.

Kul app!

Hittade en rolig app där man kan göra kollage.


Myspys


Jaha

Hej å hå, här händer det inte mycket. Jag har alldelens för mycket att göra för att blogga. Jobb, häst och plugg. Idag och resten av helgen är det plugg om står på schemat, men jag gruvar mig och vill inte börja... Har hemtenta som ska vara klar på tisdag kl 17. Men eftersom jag har praktik måndag och ska till Göteborg på tisdag så måste jag bli klar på söndag! Jag vet ju vad jag gör i helgen... :( Men jaja, det är bara att ta tag i skiten och få det gjort!


Hej matte, jag är söt, ska vi busa? Eller vill du klia mig? För mig går vilket som bra!

Fickparkering

Vissa dagar kan jag parkera i vilken ruta som helst (även mindre än min bil typ, haha) och andra dagar går det inte alls... I förrgår var en sån där dag då jag kunde parkera var som helst. Det är dock sjukt jobbigt att måsta fickparkera när man har en dålig dag... Alltså vi har ingen parkeringsplats till vår bil så vi parkerar längs vägen som ungefär 7000 till...


Ordning och reda

Städat skåp numer:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2151731/images/2012/pic_197106771.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2151731/images/2012/pic_197106771.jpg" class="image">


Mysigt med vår!

Det tycker Gandhi i alla fall! Observera Ingolfs skugga...


Stora pojken

I söndags åkte de långa stråna Prinsen haft kvar, för det var inte längre snyggt, alls!


Jag blir så less!

Tänk om all teknik bara hade fungerat... Tänk bad underbart det hade varit! Tänk vad mycket tid man hade sparat! Jag vill inte ens tänka över hur många timmar och säkert dagar och veckor som jag redan slösat på att vänta och tjorva med olika sorters teknik, dator, mobil, osv...

Nu går jag istället upp, tar mig en dusch och äter frukost.


Test...

Provar att mobilblogga utan bild, går det då mån tro?


RSS 2.0