Kattsäkrad balkong

Sakta men säkert börjar balkongen bli kattsäkrad. Blev lite för kort men det ska skarvas så det blir högre...


Namnförslag?

Jag slänger ut frågan här då jag har problem att bestämma mig (ovanligt?).

Har Ni något förslag på namn till mitt företag?

Alla förslag är välkomna. Jag har dock nästan bestämt mig för ett namn men jag kan ju lika gärna höra med mina trogna läsare ifall Ni har något bra förslag. Inget är skrivet i sten än.

Det händer spännande saker!

Snart hoppas jag att allt är klart för att sakerna jag tänkt importera ligger i två kartonger och är på väg över havet. Det ska bli skoj att introducera en helt unik produkt på den svenska marknaden som inte finns att köpa någon annanstans i Sverige eller Europa för den delen.

Det är spännande och samtidigt lite skrämmande att starta eget och börja importera varor. Men samtidigt är det väldigt nyttigt och lärande. Imorgon står besök/telefonsamtal till Skatteverket och banken på agendan. Det är mycket att tänka på för att få allt att funka och det är mycket räknande för att få allt att gå ihop. Siffror, siffror, siffror; ett ständigt letande efter de bästa och mest prisvärda alternativen. Men jag tar det ett steg i taget och löser problemen när de dyker upp.

Det är helt fantastiskt att det samtidigt är så pass enkelt att starta upp en egen firma och leva ut sina drömmar. Om än det är långt kvar tills jag lever min dröm så är detta ett steg i rätt riktning. Redan när jag började plugga företagsekonomi med inriktning på redovisning och styrning i Luleå så var min grundtanke att jag skulle göra det för att senare vara bättre förberedd på att starta eget. Någonstans under utbildningen försvann dock denna gnista att starta eget och jobba för mig själv. Men när jag började här på Campus Helsingborg och insåg att tiden går fort och att jag snart ska ut på arbetsmarknaden och att allt blir vad man gör det till så tändes gnistan igen. Man måste vilja göra det man gör för att nå sina mål. Ingen vill anställa en person utan ambitioner eller mål. Och jag tror inte alls på det som många säger att "de ramlade in på ett bananskal" till jobbet (mångas drömjobb) de har idag... Jag kommer inte att kunna jobba med detta på heltid (än), men det blir en enorm erfarenhet i vilket fall som helst!

Detta kommer att bli spännande, jag har stora planer!

image description
En liten smygkik på vad som kanske komma skall.
Dock ser ni det inte alls så bra på denna bild.

Snart

Ibland blir jag helt pirrig när jag tänker på att jag snart ska få rida på min underbara häst! Det har jag väntat på i över ett år, men det är lätt värt det! Jag har varit med sen Offe låg i magen och sparkade. Jag brukade känna på Maybes mage när hon åt sin middag för då slog han ofta volter i magen. Våren har varit hemsk med överben och för lite motion men nu efter betet kommer det bli ändring. Sakta men säkert ska hans kondition och styrka byggas upp och sakta men säkert ska jag snart sitta på honom.

Hästar är lycka på hög nivå!


RSS 2.0