Tuff tuff

Jag tuffar på i sakta takt framåt. Produkterna är framme i New Jersey men det kommer dröja ett tag innan de är i Sverige dock. Däremot känns det bra att allt är betalt och är på väg; bekräftat av en tredje part. Inland får man snilleblixtar såhär på natten (då jag oftast jobbar med företaget). Dock får det vänta till imorgon. Mina anteckningar på min IPhone är sönderkluddrade:) bara för att jag ska minnas till senare. Apropå detta med att hantera mkt information... Min nuvarande hovslagare som inte längre är min nuvarande hovslagare är kass på att planera sin tid och sånt har jag inte tid med. Nu funderar jag på att utbilda mig själv... Inkompetenta människor finns det där ute; det behöver dock inte vara kunskapsmässigt... Blir så less när jag har så lite tid över och det inte går att planera något och flera veckor går åt att diskutera... Det är ju inte rocket science; varken verkningen eller planeringen... Jag kan nog tänka mig att personer i min närvaro tycker jag är snäll och "mesig" men det är det sista jag är. Jag säger vad jag tycker och är det något som jag inte samtycker med så säger jag det eller gör något åt det. Nu ska jag sova, natti:)


Första inköpet

Idag har jag varit på möte med banken igen. Konto mm som behövs är nu öppnat! Inhandlade de första sakerna till företaget också efter besöket. Det roligaste var att handla stämplar, haha.


Falsterbo Horseshow 2012

Detta är första gången jag varit på Falsterbo. Det var sjukt dåligt skyltat dit för en turist som mig. Det var skyltat till parkering för utställare, funktionärer och sponsorer men icke för publik. Konstigt.

Men det var skoj att se området och få springa omkring i alla utställartält. Unnade mig västen jag velat ha i ett halvår samt ett nytt schabrak till Lilleman. Såg även lite av invigningen samt omhoppningen till amatörhoppningen samt semifinal för sjuåringar. Är imponerad att Jocke stått ut hela dagen!

Hälsade på min Prins innan vi åkte till Falsterbo också. Han hade fått två fästingar så han fick mer Switch på sig.. Annars mådde han bra:)


Dagens shopping

Katten är dock sen tidigare.


Namnet

Boom, boom, booom... Inte riktigt så ni ser det, men nästan i alla fall! Inte riktigt slutgiltigt, men på god väg.



Första affären är snart i hamn.

Domännamn!

Ett domännamn är köpt. Nu ska jag, Jocke och katterna ha fredagsmys!

Mitt företag har fått ett namn

Vad det är för namn låter jag vara osagt ett tag till. Men det kommer. Snart.

På söndag är jag ledig så då ska jag och Jocke till Falsterbo, trots att det inte händer något särskilt spännande den dagen. Jag vill mest dit och se stället osv. Jocke måste dock ha feber eller nåt; trodde aldrig att han frivilligt skulle erbjuda sig åka med på ett hästevent!


Dagens ungdom

Kan ni förstå att dagens ungdomar inte varit med om liftkorten som man hade jojo till och satte in i en maskin för varje åk?!... Chockerande! Jag börjar bli gammal...


Katterna trivs


Mycket att göra

Idag ska banken få sig ett besök igen angående mitt ftg. Att skriva ftg är en gammal vana från LTU då vi alltid förkortade företag med ftg.

Jag ska även hälsa på i stallet dit Prinsen ska flytta i höst. Jag har helt enkelt valt att byta stall efter betet. Dit vi flyttar finns det privat ridhus (som inte säljer ridhuskort=bara de i stallet får rida där=max ca 7 ekipage) och det verkar även vara en väldigt avslappnad miljö med hästarna i fokus. Finns även en nyanlagd utebana och några hagar är grusade. Enda nackdelen är att det inte finns någon vattenspilta... Men det går ju alltid att spola av ute om det skulle krisa. Anledningen till att jag valt att flytta är främst för att jag inte är nöjd med hur Prinsen uppför sig och jag tror personligen det kan ha att göra med att han inte riktigt trivs.

Ovetande Prins om vad som komma skall:)


Mycket snart

Bitarna faller på plats och mycket snart ligger sakerna i två kartonger på väg till Sverige! De ska bara göra en sista check med deras shipping departement sen skickas sakerna. Det är så spännande! Jag kan knappt vänta tills allt är här och allt är på plats.

Poan verkar också må bra trots att han fått fler överben:/ Never ending story?:(


RSS 2.0