God Jul och Gott Nytt År!



Det händer inte mycket på bloggen men det händer mycket i livet. Jul har firats, jag är i Norrbotten där det finns snö och ger lite vinterkänsla vilket känns fantastiskt skönt! Dixie är konstaterat haltfri idag av veterinär vilket också känns väldigt skönt! Nu ska hon sättas igång jätte långsamt. Nyår är på lördag och sedan efter några dagar åker jag tillbaka till Skåne, vilket också känns skönt på ett sätt! :)

Jaja, ha det bra där ute i landet! Ciao!

Julpynt dag 2


Allt är inte så perfekt som det ser ut på bild.
Dagen efter att jag pyntat såg det ut såhär.
Nu är allt det på höger sida borttaget och resten hänger fint kvar. :)

God Jul

Det händer inte mycket här på bloggen för tillfället... Jag har alldelens för mycket att göra och alldelens för lite tid till att göra allt jag borde göra. Så bloggandet blir lidande. Plugg, plugg, plugg, hästen, pojkvännen, katterna, vännerna, plugg, städa lägenhet, packa upp saker i lägenheten, plugg, städa mer, laga mat, handla, plugg, plugg, plugg.

Frågan för tillfället är: Varför fortsatte jag att plugga?
Ju mer jag lär mig om vetenskapliga metoder ju mer märker jag att jag gör fel när jag skriver uppsatser och ännu mer irriterad blir jag på att jag inte kan göra det 100 % RÄTT. Det är riktigt jobbigt för en perfektionist som mig.

Något positivt för tillfället:
1. Jag älskar min mamma!
2. Jag har fått ett extrajobb som börjar efter v. 2, 2012!
3. Jag har fått praktik som börjar den 16 januari 2012!
Jag vet inte vad som kommer bli roligast av nr 2 och 3, båda kommer förmodligen bli superbra!

Ett jullugn har börjat lägga sig över mig. På söndag rullar jag (per tåg) mot Linköping, och på måndag kör vi till PITEÅ! :)


God Jul från Stall Höglunda!
/Prinsen och jag

RSS 2.0