Gandhi, sök!

Gandhi är så duktig! När han blir uttråkad och börjar jama så har jag börjat gömma kattgodisar lite här och där i lägenheten och han börjar fatta poängen med att han ska leta reda på de. Han verkar tycka det är roligt!


Gandalf the white

Otoes Badger Bee


Jag och Dixie


Dixie charmar till och med nästan sur-Fanny

Tusen Tack!

Jag håller med föregående talare som kapade min blogg, Lisa Falck är bäst!

Tack för att du fick upp min header på bloggen! :)

Hej

Lisa Falck är fan bäst i världen!

Fortfarande enormt stort problem

Hur ändrar man designen på bloggen?


Stort problem!

Hur ändrar man designen på bloggen? Jag har en bild att sätta högst upp men vet inte hur jag får dit den...

Varmt välkomnande hem!

Jag kom hem onsdagkväll, så torsdag såg jag fram emot att rida Dixie så klart! Men det gick ju självklart inte eftersom att hon inte kunde se när jag kom till stallet... Så vi fick ringa ut veterinären och så fick vi medicin åt henne. Varför ska djur alltid bli sjuka på söndagar? Nu är hennes ögon i alla fall jätte mycket bättre, så jag var ut och skrittade med henne idag.

Besvikelsen var enorm när jag inte kunde rida men som pricken över i:et så vaknade jag på fredag morgon med magsjuka... Kul välkomnande hem... Nu börjar jag i alla fall ha återhämtat mig. Som sagt red jag en sväng idag, men det är första gången jag varit ut sen i fredags...


Äntligen har jag mina fina katter hos mig igen!

Uppdatering

Det blev lite dålig uppdatering de sista dagarna i USA. Vi försökte att ta vara på dagarna så gott som möjligt. Vi åkte turistbuss, gick på Hollywood Boulevard, Rodeo Drive (där alla dyra märkesbutiker ligger), körde om kring i Hollywood Hills samt Beverly Hills, mm.

Resan hem till Sverige gick bra. Planet till Frankfurt var en timme försenat, så om vi inte hade fått skjuts av personal och fått gå i egen säkerhetskontroll och passkontroll så hade vi aldrig hunnit med planet till Stockholm. Men det var ju tur att dem på flygplatsen hade ordnat det så bra! Däremot hann inte väskan med... Så den fick jag en dag sent.

När jag gick förbi Pressbyrån när jag kommit till Arlanda så hade de precis gräddat kanelbullar, så jag var tvungen att vända om och köpa en bulle! Mums va gott det var! Måste sett kul ut när jag kom och mumsade på en kanelbulle genom Skycity för att ta mig till terminal 4.


Bild från Universal Studios show Waterworld (film från 1995)

GOTT NYTT ÅR!

Det här måste vara den konstigaste nyårsafton jag firat någonsin i mitt liv! Vi skålade i skumpa på en öde parkering, UTAN fyrverkerier någonstans i LA på väg mot West Hollywood. André frågade någon random tjej innan nyårsafton var man skulle fira nyår och hon sa West Hollywood, så vi åkte dit. När vi kom dit möttes vi av i stort sett bara killar, och väldigt glada, många sminkade och feminina killar, vi hade kommit till "the Gay District"! HAHA Det tog en bra tid för oss att först hitta dit och vi visste inte att alla barer stängde klockan 02.00 i Californien, så vi hann vara på en gay-bar i 20 min innan de stängde. Men det var skoj! En ny upplevese helt enkelt och vi skrattade massor, så roligt hade vi! :)


Späckhuggare, aka Shamu, på Sea World i San Diego.
DE VAR GIGANTISKA! Denna med den böjda fenan var den största.


Och dessa var den minsta och den mellersta, här syns det hur stora de är!
(Men då var den med den böjda fenan även snäppet större.)
De stänkte ner pupliken (upp till rad 10 ungefär) med ca 11 gradigt vatten, vi satt på säkert avstånd för det var inte varmt i luften heller den här dagen.

RSS 2.0