Ridpass 40

Idag blev det ett lite lugnare pass med bara skritt och trav. Travade på framåt. Gjorde någon stor volt och några avsaktningar.

Fina häst!

Skrittade av ute i blåsten. Han är så snäll nu, tom att leda ute!


Ridpass 39

Igår blev det ett pass i ridhuset. Travade på framåt ordentligt och galopperade också 3 varv åt varje håll. Han tyckte det var dökul!

Han hade bett för första gången på över ett år igår med! Han tuggade som en tok först och ville bara bli av med det. Men så fort vi började rida glömde han bort det där jobbiga. Red med sidepullen över tränset så han fick känna på bettet utan att jag tog i det.


Ridpass 38

Lördag 13/4 red jag barbacka i ridhuset efter jobbet. Han travade på som en kung. Tidigare har han varit lite vinglig barbacka men idag gick det riktigt bra!


Ridpass 37

Några bommar och en repgrind var uppställt i ridhuset så vi skrittade över bommarna (som han rev typ 15 gånger och klarade utan att riva 2 gånger...). Var även tvungen att testa repgrinden då jag tänkte att det borde vara ett "naturligt" sätt att träna sidvärts och få han att lyssna på skänklarna. Öppnande och stängde repgrinden utan att tappa den även fast det tog lite tid. Lyhörd häst. Det är så fantastiskt skönt att han är så lugn med nya saker, stressar inte upp sig i onödan eller blir rädd.

Hade dressyrspöet idag också. Petade på när han inte lyssnade för skänklarna, funkar super. Idag travade han på ordentligt bra!

Är det såhär man öppnar grinden undrar Prinsen?


Ridpass 36

Hade kort om tid så det blev 20 min i ridhuset. Skritt och trav, några stora volter i trav. Travade på bra framåt.


Ridpass 35

Detta var i fredags.

Red en kort sväng för att checka av mest. Tog dressyrspöet efter en stund för att få lite mer driv. Funkade super.


Kändis på flyget

Igår när vi flög hem från Spanien så flög även en av världens bästa ryttare på samma plan som oss den första flighten. Ingen mindre än Rolf-Göran Bengtsson satt några rader framför oss!


Shopping

Åkte till ett köpcentrum utanför Torrevieja och det första köpet blev ett par benlindor till Prinsen!


RSS 2.0