På gång!

Ska testa stallpellets...


Dagsfärska bilder

Min underbara häst. Ni måste ju ledsna på att läsa om detta om och om igen? Men underbar betyder inte snygg i detta fall, utan underbart beteende. Han är så fantastiskt go. Förra året trodde jag det inte var plogat ända fram hos han, men nu vet jag att det bara var en period.


Imponerad

Min häst tvekade inte en sekund på att gå ut genom dörren med allt detta i vägen.


Busig häst

Det har varit superlerigt i hagen en tid med ungefär 1 dm geggamojja... Nu har allt detta frusit i hagen så den är som en puckelpist och det betyder att det gör ont för min barfota vän att gå i hagen... Han traskar runt i hagen som en gammal pensionär...

På grund av detta före i hagen så är det underbart med ridhus! Igår släppte jag han lös, som många andra dagar och det tyckte han va kul!


En bra vän

En bra vän lyssnar utan att döma.


Underbara häst

Ge mig styrka.


Det viktigaste i livet

Sömn.

Utan sömn är man inte sig själv.

Inatt sov jag 10,5 h. Det var länge sen. Har väl snittat max 7 h senaste veckorna och det är för lite för Mig...

Nu ska jag upp och göra färskpressad juice av bland annat ananas, äpple, mandarin, apelsin och vindruvor.


Hoppihopp

Ställde upp ett kryss med sockerbitar idag som han fick springa över i ridhuset. Han tyckte det var sådär va.. Blir nog ingen hopphäst av honom... Men alltid nyttigt att träna.

Färdig för att gå till ridhuset och busa.


Vas sas?


Ridhusbus

Idag blev 20 min fritt i ridhuset. Skritt, trav och galopp. Han ska få januari att ta igen sig, växa och bli starkare på. Sen kör vi nog lite ridning i februari. Han tyckte iaf det var kul att röra sig och jag "tvingade" han att galoppera lite mer än vanligt. Han är bland de lataste hästarna jag känner.. Idag galopperade han som mest ett varv, haha.


Äntligen tillbaka

Äntligen är jag tillbaka i Skåne. Har saknat min fina Prins under julen. Var underbart mysigt igårkväll i stallet.

Lerig och trött häst.


RSS 2.0