GALEN VECKA!

Den senaste veckan har varit helt sjukt galen! Om vi börjar med tisdag förra veckan och sen fortsätter fram till idag så ska ni få höra att det inte har varit många lugna stunder...

I tisdags så var det parkeringsförbud på ena sidan vägen så jag tog bilen till lektionen för att slippa parkeringsböter, efter det tog jag och Linda en kaffe och semla på Kafferepet i Hbg, supermysigt! Man fick kaffet och mjölken i små kannor och fick alltså blanda som man ville, perfekt för mig som vill ha massa mjölk! Efter vår lilla fika åkte jag till Hööks och Ikea för att inhandla benlindor, Ikea-påsar samt kattsand (på en djuraffär brevid Ikea). Efter det tänkte jag att det var lugna puckar, eftersom att jag skulle ha HELA onsdag till att plugga, tvätta, packa och förbereda i stallet inför att vi skulle resa iväg på torsdag. Men så ringer BC:n från Väla och frågar om jag kan jobba så länge som möjligt på onsdag för att ställa i ordning den nya butiken och självklart hoppar jag på det! Vem vill inte ha varit med och satt upp en helt ny butik liksom (när man pluggar service management med inriktning på retail dessutom)? Så då blev det att RUSA iväg till stallet för att göra i ordning 20 höpåsar inför helgen samt påsar med kraftfoder och allt det vanliga i stallet.

Onsdag så var jag i stallet 6.10 på morgonen, släppte ut hästarna (3 st), mockade, gjorde hö och kraftfoder samt fyllde vatten. Klockan 8 var jag på Väla och vi var klara med butiken 17.45, 15 min innan VIP-kvällen! Så vi skålade i "skumpa" och åt en smörgås tillsammans innan de öppnade upp butiken och jag åkte hem. Väl hemma diskade jag, städade lite, gick ut med soporna, packade kläder, yuki-kläder och allt till katterna. Väl färdigpackad så tog jag katterna och körde till Malmö för att sova över hos svärföräldrarna.

Torsdag så åkte vi till Köpenhamn för studiebesök på Fields, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med ungefär 140 butiker på en enorm yta. Var intressant och tacka gudarna för att hon pratade engelska och inte danska! Efter besöket med marknadschefen så gick vi runt där och kollade lite. Ingen hade råd att shoppa något, sista dagen innan CSN! Mitt kontokort strejkade (slut pengar) på KFC också, så jag fick ta mitt nödkort. Vilken tur att jag har två Visa-kort ibland (fixade ett extra Visa-kort när jag skulle till USA förra hösten, om det skulle hända något med det gamla, dock använder jag bara det gamla så det nya är bara i nödfall)! Och varför pengarna var slut på det gamla Visa-kortet var för att jag, innan vi åkte över bron till Köpenhamn, var tvungen att fylla på mitt Jojo-kort med 200 kr för att vi (jag och Linda) skulle ta oss hem igen. Dock väl i Örestad (Köpenhamn) så fanns det inga stationer som tog Jojo-kort så då fick mitt nödkort användas igen... Jag har dock ett smällfyllt Jojo-kort nu, kommer kunna åka buss ända fram till sommaren typ! I alla fall, väl tillbaka i Malmö så var det bara att trycka i sig lite mat och sedan åka till flygplatsen för att flyga till Luleå. Mams och paps kom och hämtade och jag sov i Piteå torsdag-fredag.

Väl fredag passade jag på att hälsa på en gammal vän och hennes barn och bäbis, supermysigt. Åt lite semla också. Efter det blev det en tur till Lillmoran för att rida lite. Det var superkul! Kommer bli en helt sjukt bra häst det där! Och det kommer bli en perfekt häst för hans matte med lite träning! Efter stallet så var det bara att duscha, åka på Systemet och äta middag för att sedan åka till Luleå. Väl i Luleå blev det inte många knop, såg BB och snackade skit mest.

Lördag blev det en tur på stan i Luleå för att köpa något att ha på sig till kvällen. Efter det lagmöte med laget inför tävlingen på kvällen. Sen åkte vi iväg och åt lunch/middag på Korvgubben, finns det godare hamburgare? Dock åt jag en parisare, haha! Men i alla fall, sedan klockan 17.30 träffades laget igen och 19.00 började matcherna. Vann de två första matcherna. Sedan till tredje matchen (semifinalen) så gjorde en domarmiss att vi förlorade. Det blev lite kaotiskt och det var ingen domare som såg att jag träffade tjejen som tog flaggan i magen innan hon gjorde det. Men men, domaren dömer. Luften gick ur alla efter den tråkiga förlusten och så kommer lagkaptenen från laget vi skulle spela bronsmatchen mot fram och frågar om vi inte kunde göra något roligt av det hela eftersom att det inte var något pris till bronsplatsen. Alla ville egentligen bara gå hem och byta om och börja festa... Men vi skojade till det lite i bronsmatchen så att det blev oavgjort så vi fick avgöra på straffar. Väl när det var straffar körde vi seriöst! Och gissa vem som prickar första??? JO, JAG!!! Vad är oddsen för det? Jag har ju noll bollsinne, prickar aldrig någonting typ! Men sen prickade en av det andra lagets tjejer också så det blev oavgjort. Då blev det dueller och en i vårt lag prickade utan att motståndarlaget prickade så vi vann. Då blev det äntligen fest efter prisutdelningen. 4 hårda timmar festande på STUK. Haha.

Söndag blev det inte många knop gjorda. Åt middag hos päronen och sedan flyga tillbaka till Malmö för att sova hos svärföräldrarna igen.

Måndag började ju som den började... Sedan blev det jobb på Biltema! Kassaträning i 4 h. Efter det stallet och middag. På kvällen började jag med plugget som jag borde ha gjort i onsdags eller under helgen... Så det blev sent igår och tidigt imorse för att hinna klart.

Idag har seminariumet genomförts och jag fick väl inte så mycket skit som jag trodde att jag skulle få. Så det var ju skönt, nu är det bara att skriva om det lite och skicka in det på måndag. Nu ska jag VILA innan jag måste fortsätta med en massa måsten! Imorgon är det jobb igen, både 10-14 samt 18.15~22 sedan på torsdag har vi en föreläsning som vi ska ha hunnit läsa en massa böcker och artiklar till. Hur ska detta gå?


Vi i Japan 2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0