Vad är det som händer?!

Hickstead död under en världscuphoppning... RIP.

Sen blev det inget SM för min del idag heller... Fick inget sällskap med mig och att åka själv kändes inte alls kul... Jag tycker ju inte det är jätte kul att åka på "tillställningar" själv.

Prinsen fick sig i alla fall ett bad idag! Första badet i hans liv! Haha. Nu är han redo inför kastreringen imorgon. Bakbenen är rena, en hink är inköpt, en ren handduk har han (om det räcker med en... får nog ta med någon fler handduk till stallet imorgon), ingen morgonmat är iordninggjord till imorgon och halmen väntar på att läggas in imorgonbitti.

Flätade även ner manen på han efter att han fått sig ett bad. Eller flätade bara den delen som står rätt upp i mitten av manen. Hoppas på att det ska lägga sig någon gång, men det kommer det nog inte att göra! Han kommer nog ha bus-man resten av livet, bara acceptera.


Han har lång man bakom öronen, sen en bit med kort man och sedan lång man igen. Den korta manen står rätt upp eller lägger sig åt andra hållet...


Såhär såg manen ut i början av sommaren!

Kommentarer
Postat av: Emma dysholm

Puh, ett par jobbiga veckor väntar (alltså efter kastreringen) , se till att röra på han massor, och att han är ute så mycke som möjligt så de inte blir fineckilit. Jag logerade Shivas 2 ggr/dag i fullt ös också stod han på lösdrift, läkte direkt :) däremot var de ju två här som inte rörde nästan nåt på sina (typ nån promenad) och båda höll på att dö, blev akut till Finland. Hör av dig om du vill ha tips ;) när blir de nå Piteå?

2011-11-06 @ 21:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0