Funderare

Dixie har fått något på hornhinnan så veterinären var ut igår och idag måste vi försöka få tag på en ögonspecialist. Igår fick hon först medicin av veterinären kl 17.30 sedan ska hon ha det var fjärde timme tills vidare. Så jag var ut 21.30, 01.30 och imorse 06.00 för att ge henne medicinen... Råga på allt så är hon mystiskt halt till och från också.

Jag kom därför att tänka på vad oförskämt otacksamma en del är mot sina hästar som faktiskt är friska och går att rida. Det skriks, rycks och sägs fula ord om/till hästen. Är det inte roligt att rida? SLUTA RIDA! Den dagen jag inte tycker att det är roligt att åka till stallet för att rida så ska jag sälja min underbara Prins eller vad jag nu har för häst då.

Jag tycker inte att det är roligt att åka till stallet mitt i natten för att ge Dixie ögonsalva men jag gör det för att jag vill att hon ska bli bra så vi kan ha roligt igen. Men inte gormar jag för det.

Jag skulle göra vad som helst för att Dixie skulle vara frisk igen så att vi kan rida ut i skogen, träna och tävla igen... Nu är det bara en massa oro kring Dixies välmående... Jag håller tummarna för vår ögonsten! Och jag hoppas att alla kan bli lite mer vänliga mot sina hästar och visa de den uppskattning som dem förtjänar. Det är inte hästen som har valt att leva med sin ägare...


Dixie i vintras efter en tur på ridplanen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0