Gårdagens Football-match

TTU förlorade med 14-24 igår... Tech gjorde två touch downs och två pluspoäng efter varje touch down. Texas Longhorns däremot gjorde 3 touch downs, 3 pluspoäng samt ett field goal. Alla Red Raider fans var väldigt besvikna efter matchen... Jag tror att båda lagen spelade väldigt dåligt, men uppenbarligen spelade Tech sämre. Texas Longhorns är rankade 6:a totalt och Tech är inte ens rankade (jag tror det är 30 lag som är rankade), så det var väl ganska väntat med förlust tycker jag även om alla hoppas på vinst.

Vi tog oss däremot in på arenan igår! Men, vi fick ingenstans att sitta eller stå.. Så vi stod bakom läktarna med poliserna typ. Vi såg en kvart (vilket tar ungefär en timme med alla reklampauser som ska göras för att matchen visas på tv), sedan gick vi hem och såg resten på tv:n i mittenhuset på Carpenter.

Här kommer några bilder från gårdagens match:


Kan garantera att det var fullsatt igår


Röda läktare = Red Raiders fans


Det är svårt att se men längst ner en bit till vänster står the Masked Rider


Här syns the Masked Rider bättre, nere till vänster (otroligt miljötränad häst, står helt lugnt trots läktare omkring sig som rymmer ca 60 000 pers som gapar och skriker i princip hela matchen)


Tech gjorde touch down, då sprang dem över planen med en gigantisk flagga samt ett helt gäng med tjejer och killar som gjorde volter


Hästsko på asfalten mot arenan


Hästskorna leder mot arenan, vi är på väg hem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0