Football

I söndags var det football som gällde. Vi mötte upp utbytesstudenterna för att gå till tailgaten, eller som de kallar det här Raidergate. Där fanns det massor av spel, grillar osv. Men det var så fruktansvärt varmt (ca 36 grader i skuggan) så vi mesiga svenskar flydde fältet och gick till Stangel/Murdough istället för att äta frukost/lunch. Halv tre började matchen och vi hann precis! Arenan rymmer ca 55 000 pers, så det var ganska mycket folk som skulle in. Studenterna har dock en egen sektion med ca 14 000 platser. Vi orkade titta på matchen i ca 1,5 h, sen gick vi hem för att duscha (=svalka oss). Vi tänkte gå tillbaka till slutminuterna, men alla var fortfarande så varma att vi sket i det och såg resten av matchen på TV istället. Texas Tech vann iaf men de spelade visst skit dåligt. Jag kan i princip ingenting om denna sport, men det var vad de andra sa iaf. Här nedan kommer lite bilder från dagen:


Röda och svarta band klädde lyktstolparna på Carpenter Wells (idag är alla band borta)


Raidergate


Såhär klär sig fratsen


Sådana grillar hade jätte många, man kopplar den bakom bilen sen


Kö på motorvägen till matchen


På väg till matchen blev vi bjudna på lite öl


Närmar oss arenan (det stora huset till höger är privata- eller företagsbås som har stora fönster mot arenan på andra sidan)








Orkestern spelar


The Masked Rider
(Hästen heter Midnight Matador och är 11 år, han är tränad sen han var 3 år på att göra detta. Varje år har de uttagningar till vem som ska vara årets Masked Rider (ryttare alltså). Det är hemligt vem som är the Masked Rider, men jag vet vem det är för hon går i min klass, haha. Den tidigare Masked Rider hästen står nu på Equestrian Center och fungerar som westernhäst.)


Guns up!

Om det är någon som missat det så är Texas Techs färger röd, svart och vit. Tydligen så är Techs fans bland de värsta fansen mot bortalaget, buar och har sig.. De andra lagen gruvar för att komma till Tech. Stämningen var på topp!

Kommentarer
Postat av: P

Häftigt skådespel, eller hur? Du måste fota hästen på nära håll så vi får se hur han ser ut. Det måste vara en "bomb proof" häst.

2010-09-07 @ 17:55:39
Postat av: Kattis

Den hästen kan inte vara annat än "bomb proof"! Med den stämningen och ljudnivån som var inne på arenan när han kom ut var inte nådig. Som man ser lite på bilden så springer det killar med gigantiska flaggor (där det står T E X A S T E C H) efter the Masked Rider också. Hade inte bara det skrämt de flesta hästar? Men han har ju också varit med i svängen i 8 år!

2010-09-07 @ 22:38:49
URL: http://kattisitexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0