6666 Sales

På lördag är det auktion på Four Sixes Ranch. Under fredag eftermiddag visas hästarna och sen på lördag så auktioneras dem ut. Det är coolt att det ligger en landningsbana i anslutning till auktionsområdet, så det kommer en del dit med privata flygplan. Hästarna går för olika priser, dem dyra går från 15 000 - 25 000 dollar. Men då är det "saddle broke horses" och vissa även "kid broke". En "kid broke palomino" får man betala otroligt mycket för.

Four Sixes Ranch hemsida går det att se alla hästar som ska auktioneras ut på bild samt lite kort fakta om deras stam osv. Hade varit jätte kul att se, men vi åker ju som sagt till Dallas på fredag. Jag funderar om jag ska försöka övertala dem andra att stanna till i Guthrie på väg till Dallas på fredag och kolla lite på hästarna där...


Kommentarer
Postat av: P

Du får ta till alla övertalningsknep du har så att du får åka förbi där. Bara att ha sett Four sixes ranch är ju nåt att berätta för barnbarnen. Det är en av världens mest kända rancher och också ett av världens bästa och mest kända stuterier för Quarter horses. Fota statyn på Dash for Cash om ni åker förbi.

2010-09-23 @ 01:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0