Thanksgiving

Det var en upplevelse att fira thanksgiving i USA. Mat, mat, mat och lite mer mat, sen football, football och lite mer football. Wills mamma hade lagat så underbara räkor! Och potatismoset, mums, hur gott var inte det?! Det påminde om mammas potatismos. Kalkonen var god, men kalkon smakar ju inte så mycket egentligen.

Wills familj måste ha det finaste huset någonsin. Tänk er "Extreme Home Makeover", typ ett sånt fint hus bodde dem i. Utsidan var i beiget tegel, med spetsiga tak, två våningar, insidan gick i offwhite/beige och mörkbrunt trä. Trappan upp till övervåningen var fantastiskt fint byggd precis vid ytterdörren med fönster hela vägen upp till taket på andra våningen, i vardagsrummet så hade dem en fejk (tror jag) öppenspis och ovanför den en platt-tv med två bokhyllor på sidorna. En stor hörnsoffa, en fotölj och två sittpallar hade dem också i vardagsrummet. Sen hade Wills mamma dekorerat borden med levande orangea rosor och små vita blommor, till och med inne på toaletten hade hon dekorerat med samma blommor på handfatet. När jag köper/bygger hus någon gång i framtiden så vill jag det ska se ut något i den stilen.

Efter middag, efterrätt, vin, kaffe, football och sällskapsspel så åkte vi in till stan/downtown och satte oss på en jätte mysig bar och tog en öl. Det var en riktigt trevlig dag/kväll idag!

Imorgon så är det black friday; vilket betyder att det är rea på väldigt många butiker runt om i stan! Vi ska pallra oss iväg kring 8 trots att butikerna öppnar vid 5 på morgonen! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0